Ethiopië

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Ethiopië

Woningen te koop in Ethiopië

Ethiopië, in de Hoorn van Afrika, is een land met een grillig en geheel door land omgeven gebied.

Het grenst in het noorden aan Eritrea, in het noordoosten met Djibouti, in het oosten met Somalië, in het westen met Soedan en Zuid-Soedan en in het zuiden met Kenia.

Ethiopië is het op één na grootste Afrikaanse land en de groei van de bevolking moedigt de regering aan om te investeren in infrastructuur en op de vastgoedmarkt met de poging buitenlandse investeerders aan te trekken die geïnteresseerd zijn in het kopen van onroerend goed in Ethiopië.

Onlangs hebben overheidsbanken gekozen om zich aan te sluiten op de financiële markt, maar alleen in de commerciële bouwsector.

Als u geïnteresseerd bent in verhuizingen en op zoek bent naar huizen te koop in Ethiopië, kunt u verschillende mogelijkheden vinden, vooral in nieuwe residentiële gebouwen, waaronder flatgebouwen; woonbuurten, vooral in Addis Abeba en in de omliggende steden; woonplaatsen en nieuwe binnenlandse activiteiten.

De beste plaatsen om te koop te zoeken in Ethipia zijn Adama City, Dire Dawa, Axum, Mekelle en Addis Ababa

De stad Adama is een zeer populair transportcentrum en ligt zeer dicht bij de hoofdstad Addis Ababa.

Dire Dawa ligt in het oosten van Ethiopië en is een belangrijk centrum voor veel etnische groepen in het land.

Axum is erg populair bij archeologen, met ruïnes van oude graven en is het eerste christelijke koninkrijk in de wereld.

Mekelle is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar onroerend goed te koop in Ethiopië, het is de grootste stad in het noorden van Ethiopië, het is een economisch, cultureel en politiek centrum.

Addis Ababa is een levendig zakencentrum en heeft verschillende luxe diensten en toeristische attracties.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB